fbpx

Tryk & Print

Små og store tryksager

Alt i tryksager – lige fra visitkort, flyers og brochurer til kalendere, bøger og meget mere

Lige meget, hvordan I ønsker at markedsføre jer udadtil, så er en god tryksag med til at definere jeres brand. Vi kan hjælpe jer med at fremstå, som I ønsker at blive opfattet. Vælge det rigtige papir, der underbygger jeres brand og udføre det færdige produkt i en høj trykkvalitet – både når det gælder offsettryk og digitalt tryk.

Kontakt os gerne allerede før, I går i gang med et grafisk design. Det kan spare jer for masser af tid og penge i materialevalg og tryk. Brug os som sparringspartnere – også når det gælder papirtykkelse, farvevalg, materialer osv.

Det helt store format

Fra messestand til plakater i storformat og outdoor-skilte i alle størrelser

Det handler om at blive set og gøre indtryk. Det handler om at opbygge jeres brand omkring et godt budskab – og at få præcis det udtryk frem, som I ønsker.

Skal I lave markedsføring i de helt store formater, så kan vi rådgive jer om valg af materialer til brug inde såvel som ude. Særligt til udendørs brug er det vigtigt at tage holdbarhed og slid fra vejr og vind med i overvejelserne i forhold til materialevalg.

Tag en dialog med os om mulighederne indenfor storformat plakater, vinduesstreamere, gadeskilte eller udstillinger, inden I går i gang; så kan vi hjælpe jer til det rette valg – og til den rigtige pris.

Kom i mål med grafisk ekspertise

Opsætning og tryk – kom sikkert i mål med jeres tryksag. Vi har ekspertisen til at rådgive jer

Vi har AD’er og grafikere i huset, som har stor erfaring og viden om resultatet på tryk. Det betyder, at vi kan rådgive jer om design og assistere jer med både opsætning og tryk. Kom hurtigt i mål med tryksagen – med al ekspertise samlet ét sted.

Hvad kan vi ellers...?

Storformat print

Web

Koncept, Strategi & design

Digital Markedsføring

Digitale bannere

SEO

SEM

SoMe

Nyhedsbreve

Kontakt os


Redhill Design & Print A/S · Huginsvej 6E · 3400 Hillerød · CVR 15 82 50 30 · Cookie- & privatlivspolitik · Persondatapolitik