Miljø – Vis omtanke på tryk

Få mærket jeres tryksag. Synliggør at I tager medansvar for miljøet

Mange virksomheder og offentlige institutioner vælger eller er pålagt at tænke miljøbevidst – også når de laver tryksager. Redhill A/S har styr på miljøet.

Redhill A/S er certificeret efter den internationale ISO 14001 standard og er Svanemærke certificeret.
Vi har også licens til at bruge Svanemærket og FSC®-mærket (FSC®-C109833) på dine tryksager.

Ring og hør mere.

Det koster ikke ekstra at miljømærke jeres tryksager. På den måde kan I synliggøre over for jeres kunder, at I også tager medansvar for miljøet.

  • ISO 14001
  • FSC®-mærket
  • Det nordiske Svanemærke

Personlig rådgivning med mange muligheder

Hvilken kampagne binder det hele sammen? Hvilken digitale løsning skal vi vælge? Skal det trykkes eller laves digitalt?  Skal sagen trykkes digitalt, eller skal den trykkes i offset? Hvilken papirkvalitet skal vi vælge? Hvilket format skal vi vælge? Hvordan får vi lavet en rund eller en trekantet brochure?

Hos Redhill sørger vi for, at vi sammen træffer det rigtige valg, så I opnår den bedste løsning. Ring til os tidligt i processen, så kan vi rådgive bedst muligt.

class='lazyload' src='data:image/gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw=='>

Et fleksibelt crossmedia hus

Vi er en af de få som har bureau, storformat og trykkeri under et tag, så lige meget hvad din opgave er, står vi klar til at gribe bolden, hverken det er i sidste øjeblik eller i god tid.

Firefarve trykmaskiner med lakværk, digitaltryk og storformatprint m.m. Vi kan tilpasse os jeres behov – også når det skal gå stærkt.

Vi ved, at mange står med deres opgave i sidste øjeblik. Netop her er vi fleksible, fordi vi ofte kan finde en løsning, der gør vi kommer i mål til tiden.

Grib telefonen og ring! Vi er altid klar til at hjælpe.

Høj tryk- og printkvalitet

Det er dyrt, ærgerligt og tidskrævende at begå fejl. Inden vi går i gang med din tryksag, tjekker vi altid filen for at sikre os, at den er trykklar. Opdager vi en fejl, får I straks besked.

Det godkendte trykark gemmes sammen med sagen til et eventuelt senere genoptryk. Alle filer gemmes i op til tre år.

Kontakt os


Redhill Design & Print A/S · Huginsvej 6E · 3400 Hillerød · CVR 15 82 50 30 · Cookie- & privatlivspolitik · Persondatapolitik