Digital Markedsføring

Voksende marked med digital markedsføring

En større og større procentdel af købsprocessen for alle varer og ydelser starter online. Dette faktum krydret med en rivende udvikling indenfor de digitale redskaber, der giver bedre segmentering, bedre interaktion og flere måleparametre – gør digital markedsføring til en meget direkte og magtfuld proces.

Krav til digital markedsføring

Udviklingen medfører, at der stilles højere krav til den ansvarlige for virksomhedens digitale markedsføring – hvad enten denne er intern eller ekstern. Udviklingen kræver en vis portion omstillingsparathed og samtidig hurtige, effektive justeringer af de digitale værktøjer.

Begrebet Omnichannel i forbindelse med digital markedsføring.

Da der er mange kanaler, hvorpå og hvorfra en virksomhed kan komme i kontakt med sine kunder i dag, er det vigtigt, at virksomheden har en ensartet strategi på tværs af alle aktive kanaler. Det er vigtigt, at kunden mødes af og har samme oplevelse af virksomhedens brand og tilgang – uanset hvilken kanal.

I den digitale markedsføring bør kunden altid være i centrum, og da data omkring kunden flyder på tværs af alle kanaler, er det derfor vigtigt, at oplevelsen af virksomheden fremstår ensartet.

Hos Redhill arbejder vi netop derfor på tværs af offline og online universet, men også på tværs af flere digitale markedsføringsværktøjer for at hjælpe og rådgive jer bedst muligt.


Digitale bannere

SEO

SEM

SoMe

Nyhedsbreve

Web

Koncept, Strategi & design

Hvad kan vi ellers…?

Tryk & Digital tryk

Storformat print

Kontakt os


Redhill Design & Print A/S · Huginsvej 6E · 3400 Hillerød · CVR 15 82 50 30 · Cookie- & privatlivspolitik · Persondatapolitik